Testimonials

Orgaanmassage

Niels gave me my first organ massage ever. I must say it was kind of exciting since I didn’t even knew that it was possible before he told about it. The massage was an amazing experience. At some times it was little challenging, like he was actually touching my organs. At other times it was very revealing, when he would massage my upper organs and I was feeling tension in my lower organs. The overall experience was deeply relaxing and elevating. As someone with anxiety and fear from bodily sensations, it gave me some sort of insights that helped me to move forward on the puzzle of not labelling my sensations as good or bad. This massage learned me not to underestimate my body, it’s so much more complexed and advanced then I thought it was.

Dennis Katinas

 

Voor de eerste keer een healing

Ik heb laatst mijn eerste healing sessie mogen hebben door Niels. Voor mij is een healing nieuw, geen eerdere ervaring mee gehad. Ik weet er zelf weinig van, lees helemaal niets…en ben in mijn omgeving niet omringd met mensen die ervaringen hebben met healing.
Ik heb ook bewust gekozen om geen informatie te zoeken bijvoorbeeld op internet of via via, maar er volledig blanco in te stappen.
Voor dat Niels en ik begonnen met de sessie kreeg ik eerst een korte uitleg van Niels wat me te verwachten stond en wat we gingen doen. Dit heb ik als erg prettig ervaren.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch wel een beetje gemengde gevoelens heb ervaren om de healing te ondergaan. Ik wist namelijk wel dat het ging om mij..!! En ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel weet dat ik sommige gebeurtenissen, gevoelens heb maar toch onderdruk…en als ik toch er een beetje bij kon komen het vooral een cadeau zou zijn voor mezelf. Ik heb 1 ding meegemaakt in mijn eigen leven waar ik nog steeds elke dag tegen aan loop, het gaat elke dag beter ook al is het iets van 12 jaar geleden, maar ik neem het elke dag met mee..Niels en ik hebben bewust gekozen om hier nu even niet op in te gaan, maar zo als een ieder (of vul ik dit nu in..) nou in ieder geval heb ik nog genoeg andere gevoelens die mij blokkeren op de weg naar mezelf, de weg waar ik toch af en toe nog mijn ego tegen kom waar ik niet trots op ben!
Toen begon de healing…omdat het mijn healing is, mijn eigen proces…wil ik daar niets over zeggen. Wat ik wel kwijt wil, is dat ik me erna toch een klein beetje lost voelde, maar al heel snel (zelfde avond nog) een explosie van rust heb mogen ervaren en toch stiekem trots ben op wie ik ben…hier heerlijk nog een paar dagen van mogen genieten en zonder enige moeite dingen in me leven verbetert. Misschien wel heel klein, misschien wel heel groot…ik weet het niet…maar ik drink in ieder geval geen koffie meer met suiker en wat ben ik daar blij om!!

Niels bedankt!
Dikke knuffel Sanne.