Persoonlijke begeleiding

In 2008 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker. Sinds die tijd en ook al tijdens mijn studie, ben ik werkzaam in ‘hulpverleningsland’. Ik heb gewerkt met uiteenlopende doelgroepen. Hoofdzakelijk jongeren, maar ook ouderen, kinderen en volwassenen.

Momenteel heb ik naast mijn sjamanistische werk een baan als woonbegeleider van jongeren met een licht verstandelijke beperking. Ook heb ik een aantal cliënten die ik persoonlijke begeleiding geef op basis van een persoonsgebonden budget. Dit werk doe ik nu zo’n 3,5 jaar.

Mijn kracht is om hulp op maat te bieden. Ik kijk samen met de cliënt, dan wel ouders/verzorgers, naar wat nodig is. We doen het samen. Ik sta naast de cliënt en laat deze zoveel mogelijk zelf bepalen waar dit mogelijk is. Altijd in overleg met de ouders/verzorgers als deze in beeld zijn. Ik houd ervan om mensen in hun kracht te zetten en nieuwe kanten van zichzelf te laten ontdekken, waardoor ze beter met zichzelf of hun omgeving om kunnen gaan. Ik ben een open en makkelijk toegankelijk persoon. Hierdoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Tevens heb ik een goed ontwikkeld empatsich vermogen waardoor ik mij gemakkelijk kan verplaatsen in de belevingswereld van iemand anders. Dit maakt dat ik met zeer uiteenlopende doelgroepen en hulpvragen goed overweg kan.

Als je geïnteresseerd bent in persoonlijke begeleiding vanuit een persoonsgebonden budget, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.